NOSPAS COLD gyógynövény-recept

A hideg, téli időszak egyes lovak emésztésének különösen megterhelő. Egyesek fogynak és akár jelentős súlyt is veszíthetnek. Más lovak "hidegkólikára"hajlamosak ilyenkor, mely a jeges vagy hideg takarmány/víz miatt alakul ki. Ilyenkor lelassul az emésztőnedv-termelés, lecsökken a tápanyagfelszívódás, és megnő az emésztőrendszerben a görcskészség.  

A forró hatást kiváltó gyömbér mérsékli a hideg hatást, az édeskömény javítja az emésztést, míg a kamilla görcsoldó, gyulladáscsökkentő hatású. A NOSPAS COLD recept e három fő összetevő mellett további fontos gyógynövényeket is tartalmaz.

Megvásárolhatod a recept alapján készített gyógynövény-keveréket a FITO-STORE webáruházban!

NOSPAS COLD recept gyógynövényei összekeverve

Ha személyes tanácsokat és lovadra szabott gyógynövényes kombinációt szeretnél, akkor a töltsd ki energetikai állapotfelmérő Meridián kérdőívünket, amire magasan képzett terapeuta tanácsadónk válaszol!

Gyors tanácsra van szükséged? Kérdezz minket a Facebookon vagy e-mailben!

Használhatod gyors, termékválasztó alkalmazásunkat is!

A FitoCavallo® gyógynövény-keverékek etetésével szerzett tapasztalatokat és javaslatokat Marton Zsófia oldalán találod

Zsófia a Lóherba, Gyógynövények lovaknak (2005); az Aromaterápia lovaknak (2008) és a Gyógynövények kutyáknak (2017) című könyvek szerzője; a FitoCavallo® és FitoCanini® receptúrák összeállítója, szakíró, regisztrált állatorvosi előadó, agrármérnök.
Integratív Állatorvosi Fitoterápia